Irina Atanasova

Irina Atanasova

Мое хоби, призвание и професия е спортът. От 5-годишна се занимавам професионално със спорт. Почти 10 години като състезателка по художествена гимнастика. След приключването на състезателния спорт, в годините превърнах спорта и в моя професия. Успешно съм завършила десетки професионални обучения свързани с груповите и персоналните тренировки. Като всяка година се стремя да премина все нови обучения за развитие или професионална квалификация.

Irina Atanasova

През 2015-та година, година лсед като се роди и първото ми дете, създадох Спортна зала “Камато”, където с екипа от професионални инструктори работим успешно и днес.

Към момента успешно се занимавам и индивидуално с хора, като ги консултирам как да подобрят качеството си на живот, без да се изпада в крайности. Насочвам хората да променят и начина си на мислене, да са мотивирани да продължат с промяната. Като тук искам да вмъкна, че по образование също съм и магистър психолог. Партнирам си с доктор, специалист по биохимия, който изготвя не само хранителни режими, а и диети за различни здравословни състояния.

От няколко години съм не само инструктор и мениджър на спортна зала, но и треньор. Каква е разликата? В това, че аз съм треньор на инструктори – обучавам инструктори, които искат да се развият професионално в това направление. Като съм и официален представител на 2 спортни активности за България – Port De Bras и Fit Jumping/Аеробика на батут.

Meжyнapoдeн cepтифициpaн инcтpyĸтop cъм пo Пилатес, Port De Bras, Кangoo Jumps, Fіt Јumріng, Таbаtа и HIIT, Cтpeчинг и Aepoбиĸa, Фит Бол.