Port de Bras

Port de Bras

blog1

Port de Bras

PortDeBras  Dezvăluie principiile unei tehnici unice, care a format Metoda Port de bras bazată pe tracțiune funcțională și dinamică, cu lucru combinat al mâinilor. Metoda care are propria filozofie ce permite utilizarea mișcării ca terapie. Practica – un sistem de exerciții ce schimbă conștiința. O metodă care vă permite să simțiți psihologia unei persoane păstrând individualitatea. Îmbunătățirea biomecanicii mișcării și fiziologiei corpului. Sunt utilizate pe scară largă tehnici de tracțiune și reabilitare. Conceptele de mișcare logică și naturală pentru dezvoltarea versatilă a capacităților fiziologice și biomecanice ale organismului.

Instructor PortDeBras – Pentru a deveni instructor, trebuie să treceți unul dintre cursuri și să cumpărați o licență pentru a primi materiale video PortDeBras PortDeBras Club System. Numele și contactele antrenorilor oficiali, orarul cursurilor sunt pe site-ul www.portdebrasclubsystem.com Instructorul poate preda  în această direcție în cluburi de fitness, studiouri în calitate  programe de grup și antrenament personal.

Antrenor PortDeBras – Pentru a deveni antrenor, trebuie să urmezi un curs de pregătire pentru profesorii oficiali din această direcție PortDeBras Trainer Course. Acest curs se desfășoară de mai multe ori pe an în diferite țări. Puteți găsi programul pe site-urile www.portdebrasclubsystem.com și www.portdebras.eu (opening soon). Pentru a participa la cursul de coaching, este necesară o înregistrare prealabilă: în Europa ballova.helena@gmail.com Helena Ballova și Vladimir Snezhik  portdebrasru@mail.ru în Rusia. Înainte de a vă înscrie la un curs de coaching, trebuie să treceți cursul de bază – PortDeBras Basic.

PortDeBras  Home video Trebuie să vă înregistrați pe site-ul www.portdebras.eu (opening soon)și să primiți acces la vizionarea videoclipurilor cu materiale pentru lecții. Exercițiile sunt cât se poate de confortabile si eficiente pentru a îmbunătăți controlul funcțional asupra organismului, coordonarea neuromusculara, precum și recuperarea și reabilitarea. Lecțiile oferă o varietate de exerciții șezând în picioare și pe covor, inclusiv cu benzi elastice, fitballs.

Exercițiile sunt accesibile și ușor de efectuat pentru persoane de toate vârstele și nu necesită o pregătire specială.

Vladimir Snejik a început să lucreze la crearea acestei metode de la un an de două mii. Începând cu anul 2000, a prezentat această metodă numită Port de Bras în Rusia și în țările europene. Astăzi, există patru niveluri educaționale majore, fără echipament în PortDeBras: Basic, Intermediate, Progression, Exercise. Și, de asemenea, Par Terre pe rogojini, Ball cu fitball, Band cu panglici, barre la un stick coregrafic. Vladimir Snejik este autorul și dezvoltatorul acestei metode și titularul drepturilor la marca comercială PortDeBras din 2006.