Port de Bras

Port de Bras

blog1

Port de Bras

PortDeBras Ανοίγει απόδοση για τις αρχές της, τη μοναδική τεχνική, сформировавших Μέθοδος Port de bras βασισμένο στο λειτουργικό και δυναμικό вытяжении, με συνδυασμένη εργασία των χεριών. Η μέθοδος έχει τη φιλοσοφία του επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε την κίνηση ως θεραπεία. Πρακτική, ως σύστημα άσκησης αλλάζοντας τη συνείδηση. Η μέθοδος που σας επιτρέπει να αισθάνονται την ψυχολογία του ανθρώπου, διατηρώντας την ατομικότητα. Βελτίωση της биомеханику κινήσεων και τη φυσιολογία του σώματος. Ευρέως εφαρμόζονται ολοκληρωμένες τεχνικές έλξης και αποκατάστασης συμπεριλαμβανομένων των. Έννοια λογικοφανής και φυσικής κίνησης για την ανάπτυξης των φυσιολογικών και εμβιομηχανική των δυνατοτήτων του οργανισμού.

Ο εκπαιδευτής PortDeBras – για Να γίνει ένας εκπαιδευτής, θα πρέπει να περάσει ένα από τα μαθήματα και να αγοράσετε την άδεια για να πάρει τα βίντεο των υλικών PortDeBrasClub System. Τα ονόματα και τις επαφές τους επίσημους προπονητές, πρόγραμμα μαθημάτων υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.portdebrasclubsystem.com ο Εκπαιδευτής μπορεί να διδάξει αυτή η κατεύθυνση σε fitness clubs, στούντιο ως ομαδικά προγράμματα και εξατομικευμένη εκπαίδευση.

Ο προπονητής PortDeBras – Τι θα γίνει με τον προπονητή, θα πρέπει να επισκεφθείτε το προπονητικό μάθημα για τους επίσημους εκπαιδευτικούς αυτής της κατεύθυνσης PortDeBras Trainer Course. Το μάθημα αυτό περνά αρκετές φορές το χρόνο σε διάφορες χώρες. Μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα στις ιστοσελίδες www.portdebrasclubsystem.com. Για τη συμμετοχή στο coaching και στη συνέχεια γνωρίζουν απαιτείται προεγγραφή: στην Ευρώπη ballova.helena@gmail.com Helena Ballova και Vladimir Snezhik portdebrasru@mail.ru στην Ρωσία. Πριν από την εγγραφή στο προπονητικό μάθημα πρέπει απαραίτητα να περάσει το βασικό μάθημα – PortDeBras Basic.

PortDeBras Home video Έργο σε εξέλιξη, ετοιμάζεται να ξεκινήσει. Θα πρέπει να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα www.portdebras.eu και να πάρετε μια πρόσβαση για να παρακολουθήσουν το βίντεο τα υλικά για τα μαθήματα στο σπίτι. Ασκήσεις όσο πιο άνετοι και αποτελεσματικά για τη βελτίωση της λειτουργικής του ελέγχου πάνω από το σώμα, нейромышечной συντονισμού, ως επαναφοράς και αποκατάστασης. Το μάθημα παρουσιάζει μια ποικιλία από ασκήσεις σε όρθια θέση και στο χαλί, συμπεριλαμβανομένων με τις κορδέλες, фитболами.

Οι ασκήσεις είναι διαθέσιμα και εύκολο στην εκτέλεση τους ανθρώπους όλων των ηλικιών και δεν απαιτούν ειδική προετοιμασία.

Vladimir Snezhik άρχισε την εργασία για τη δημιουργία αυτής της μεθόδου με двухтысячного έτους. Με δύο χιλιάδες πέμπτο έτος παρουσίασε αυτή η μέθοδος ονομάζεται Port De Bras σε Ρωσία και τις χώρες της Ευρώπης. Σήμερα υπάρχουν τέσσερις βασικές εκπαιδευτικές επίπεδο, χωρίς εξοπλισμού σε PortDeBras: Basic, Intermediate, Progression, Exercise. Καθώς και Par Terre στην матах, Ball με фитболами, Band με κορδέλες, Barre ο хореографической stick. Vladimir Snezhik είναι από τον συγγραφέα και δημιουργό της μεθόδου αυτής και έχει δικαιώματα στο εμπορικό σήμα PortDeBras από το 2006.